Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

ΕΝΑ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ

Στις 10 Φεβρουαρίου ιδρύεται μια νέα Δημοτική Κίνηση με την ονομασία " ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ " με επικεφαλής ,απ ότι φαίνεται τον Μπάμπη Μανουσιάδη από δυνάμεις βασικά του ΣΥΡΙΖΑ .

Καλό ξεκίνημα λοιπόν αν και οι πρώτες διακηρύξεις χαρακτηρίζονται μάλλον από γενικολογία και γενικά σχήματα. Ας πούμε όμως , ότι είναι μόνο η αρχή .Γιατί κατά τ ΄αλλα οι Δήμοι και ειδικά ο Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας δεν μπορεί να διοικηθεί με την επίκληση συνθημάτων όπως " υπέρβαση " , " σύγκρουση " , " καθαρά πρόσωπα " ,ειδικά όταν αυτά διατυπώνονται με μία τάση μηδενισμού όλων των άλλων. Έπειτα , τα γενικά συνθήματα οδηγούν ενίοτε σε λάθη επιλογών.

 Ας μην ξεχνάμε , ότι με τα ίδια συθήματα , ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ στήριξε τον...Λουκά Τζανή στις εκλογές του 2010 !!! Ως " καθαρό " πρόσωπο τον στήριξαν επίσημα και μάλιστα στελέχη του πάλεψαν χρόνια δίπλα του ( π.χ ο Μπάμπης Μανουσιάδης ,Νίνα Γρηγορέα κλπ ) .

Κατά τα άλλα , φαίνεται ότι σημαντικό ρόλο στην Κίνηση και τις διεργασίες της έχει παίξει ο Δημήτρης Καρακώστας.

 Για να δούμε ....

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΤ΄ΑΡΧΗΝ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΑΥΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ "ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ" ΚΑΙ ΟΧΙ "ΝΕΟΣ ΔΡΟΜΟΣ", ΟΠΩΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΒΙΑΣΥΝΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕΤΕ, ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΤΕ ΛΑΘΟΣ ΜΗΝ ΕΧΩΝΤΑΣ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ...ΕΠΙΣΗΣ ΣΠΕΥΣΑΤΕ ΝΑ ΧΡΙΣΕΤΕ ΩΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΟΝ Κ.ΜΠΑΜΠΗ ΜΑΝΟΥΣΙΑΔΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΝΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ, ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ. Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΜΜΟΝΕΣ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ!
    ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΩΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΕΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑΡΕΕΙ.
    ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΠΙΛΩΣΗΣ ΤΗΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.
    ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ "ΚΑΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ". ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΣΩΣΤΑ ΝΑ ΒΑΔΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ...ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ!
    ΛΙΤΣΑ ΝΙΚΑΝΔΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή