Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ Ο ΤΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ..ΧΑΣΚΑ ! ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ( ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ )

Και να που τα « συκοφαντικά » blogs επαληθεύτηκαν για άλλη μια φορά . Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο ο Γιώργος Χάσκας δεν ξάφνιασε κανένα όταν πήρε τον λόγο και ανάφερε ότι « για το καλό του Δήμου » θα βοηθήσει τον Δήμαρχο !

Υπενθυμίζουμε απλά ότι πριν λίγους μήνες ο Λουκάς Τζανής είχε απευθυνθεί στον π.Δήμαρχο, λέγοντας ότι απαξιεί ακόμα και να του μιλάει !! Αυτά για την αξιοπιστία της πολιτικής .


Από εκεί και πέρα , η κίνηση του Χάσκα δεν δημιουργεί κανένα νέο δεδομένο στο σκηνικό της πόλης , αφού από πέρυσι είχε πει ότι δεν συμμετέχει στην ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ( είχε πει ότι διαφωνεί με την ανάληψη της ηγεσίας της από τον Ζούπη και ότι θά πρεπε να περιμένουν τι θα πει το ΠΑΣΟΚ το 2014 ! Σημειωτέον δε , ότι ο Ζούπης ζήτησε ψήφο και πήρε το 90 % και βάλε της ολομέλειας της κίνησης ,μιλώντας για επανίδρυση της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ και ευρεία συσπείρωση δυνάμεων ).

Επίσης η κίνηση είχε προαναγγελθεί , αφού οι αγχωμένοι από την απομόνωση και λαϊκή κατακραυγή συνεργάτες του Καίσαρα ,το διέρρεαν εδώ και μέρες .


Ο Λουκάς Τζανής δεν κερδίζει τίποτα ,αντίθετα μετράει κάθε μήνα και μια αποχώρηση συμβούλου του ( ήδη του έχουν φύγει 8 και ετοιμάζονται άλλοι 3-4 ,ενώ έχουν διαχωρίσει την θέση τους το ΣΥΡΙΖΑ και η ΔΗΜΑΡ ) .Άλλωστε δεν φαίνεται να συμφωνεί και κανένας με τον Χάσκα , ούτε από τον κύκλο των πάλαι ποτέ πολιτικών φίλων του . 


Μάλλον είναι μια κίνηση με ένα μεγάλο χαμένο : τον ίδιο τον Γ.Χάσκα που για λόγους δικούς του συμπλέει με ένα κραγμένο Δήμαρχο. Κραγμένο όχι πολιτικά , αλλά και για λόγους διαχείρισης και ηθικής .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου